Κυνοαθλητισμός – Αθλήματα συνεργασίας

Κυνοαθλητισμός – Αθλήματα συνεργασίας

Το Aggility, το IPO, το Mondioring ή απλά κάποια dog tricks είναι μερικά πεδία εκπαίδευσης στα οποία μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το σκύλο μας.

Η εκπαίδευση του σκύλου μας σε οποιοδήποτε από αυτά τα αθλήματα, μας βοηθά να περάσουμε το χρόνο μας ευχάριστα και δημιουργικά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη μιας υψηλού επιπέδου σχέσης αλληλεπίδρασης, ικανοποιώντας ταυτόχρονα στο έπακρο τα ένστικτά του σκύλου μας.

Κατηγορίες Εκπαίδευσης Σκύλων

Η εκπαίδευση του σκύλου μας είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της συμβίωσης μας. Ξεκινώντας με τη δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης και αναγνωρίζοντας στη συνέχεια τις ανάγκες και τα ένστικτα του σκύλου μας, θέτουμε τη βάση για την ανάπτυξη ενός μοναδικού κώδικα επικοινωνίας.

Προεκπαίδευση κουταβιών

Το πιο σημαντικό στάδιο εκπαίδευσης στα πρώτα βήματα με τον σκύλο σας, διαμορφώνουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης. Το κλειδί για μια αρμονική συμβίωση.

Περισσότερα

Εκπαίδευση σκύλων στη βασική υπακοή

Με σύμμαχο τα ένστικτα του σκύλου σας, δημιουργούμε ένα μοναδικό κώδικα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον σκύλο σας, για να συνυπάρχετε σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Περισσότερα

Προχωρημένη – Ειδική εκπαίδευση σκύλων

Εξελιγμένος χειρισμός και ειδικές εντολές συνθέτουν μια υψηλού επιπέδου ειδική εκπαίδευση σκύλων στην υπακοή, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες του σκύλου σας.

Περισσότερα

Διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς

Αναλύουμε τον χαρακτήρα του σκύλου σας και βρίσκουμε τις αιτίες που προκαλούν την ανεπιθύμητη συμπεριφορά, με σκοπό την διαχείριση και διόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος.

Περισσότερα

Εκπαίδευση σκύλου φύλακα

Μετά από αυστηρή αξιολόγηση χαρακτήρα σκύλου και ανθρώπου, μπορούμε να επιτύχουμε μια πλήρως ελεγχόμενη συμπεριφορά του σκύλου προς τρίτους με στόχο την προσωπική σας ασφάλεια.

Περισσότερα

Κυνοαθλητισμός – Αθλήματα συνεργασίας

Το πάθος για εκπαίδευση γίνεται τρόπος ζωής και ποιοτικής ενασχόλησης με τον σκύλο. Μέσα από τον κυνοαθλητισμό θα γνωρίσετε τις απίστευτες δυνατότητες των σκύλων χαρίζοντας τους παράλληλα ατελείωτη διασκέδαση.

Περισσότερα

Εκπαίδευση Σκύλων Κατ’οίκον

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφθείτε, υπάρχει λύση! Ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας για την αξιολόγηση και την εκπαίδευση του σκύλου σας!

Περισσότερα

Κλείστε τώρα ραντεβού αξιολόγησης χαρακτήρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!