Εκπαίδευση σκύλων στη βασική υπακοή

Εκπαίδευση σκύλων στη βασική υπακοή

Η εκπαίδευση του σκύλου μας στη βασική υπακοή είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της συμβίωσης μας. Ένας σωστά κοινωνικοποιημένος και εκπαιδευμένος σκύλος είναι αυτός που μπορεί να χαρεί περισσότερες στιγμές δίπλα μας, άρα είναι και πιο ευτυχισμένος. Μαζί του και εμείς!

Ξεκινώντας με τη δημιουργία μιας δυνατής σχέσης εμπιστοσύνης και αναγνωρίζοντας στη συνέχεια τις ανάγκες και τα ένστικτα του σκύλου μας, θέτουμε τη βάση για την ανάπτυξη ενός μοναδικού κώδικα επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε ένα πλαίσιο αλληλεπίδρασης, μέσα στο οποίο θα μπορεί να δρα και να κινείται ο τετράποδος σύντροφος μας. Είναι σημαντικό να μπορούμε να κινούμαστε άνετα και με ασφάλεια μαζί με το σκύλο μας και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα της βασικής υπακοής.
Έτσι, θα μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί του σε οποιοδήποτε περιβάλλον, χωρίς προβλήματα.

Η βασική υπακοή γίνεται πάντα με λουρί και με τις εντολές που μαθαίνουμε στο σκύλο μπορούμε να του ζητήσουμε να κάτσει ή να ξαπλώσει. Μαθαίνει να μας περιμένει στη θέση που του έχουμε ζητήσει και να περπατάει δίπλα μας χωρίς να τραβάει. Επίσης ο σκύλος μας μαθαίνει να υπακούει σε μια αποτρεπτική εντολή όπως το “ΜΗ” και να έρχεται γρήγορα σε εμάς όποτε τον καλέσουμε.

Η εκπαίδευση στη βασική υπακοή πρέπει να γνωρίζουμε ότι αφορά όλα τα σκυλιά ανεξαρτήτως φυλής και ηλικίας. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι κάθε σκύλος έχει τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του όρια.
Στη σχόλη μας αξιολογούμε τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες του σκύλου σας δωρεάν, και σας προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Κατηγορίες Εκπαίδευσης Σκύλων

Η εκπαίδευση του σκύλου μας είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της συμβίωσης μας. Ξεκινώντας με τη δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης και αναγνωρίζοντας στη συνέχεια τις ανάγκες και τα ένστικτα του σκύλου μας, θέτουμε τη βάση για την ανάπτυξη ενός μοναδικού κώδικα επικοινωνίας.

Προεκπαίδευση κουταβιών

Το πιο σημαντικό στάδιο εκπαίδευσης στα πρώτα βήματα με τον σκύλο σας, διαμορφώνουμε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης. Το κλειδί για μια αρμονική συμβίωση.

Περισσότερα

Εκπαίδευση σκύλων στη βασική υπακοή

Με σύμμαχο τα ένστικτα του σκύλου σας, δημιουργούμε ένα μοναδικό κώδικα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον σκύλο σας, για να συνυπάρχετε σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Περισσότερα

Προχωρημένη – Ειδική εκπαίδευση σκύλων

Εξελιγμένος χειρισμός και ειδικές εντολές συνθέτουν μια υψηλού επιπέδου ειδική εκπαίδευση σκύλων στην υπακοή, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες του σκύλου σας.

Περισσότερα

Διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς

Αναλύουμε τον χαρακτήρα του σκύλου σας και βρίσκουμε τις αιτίες που προκαλούν την ανεπιθύμητη συμπεριφορά, με σκοπό την διαχείριση και διόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος.

Περισσότερα

Εκπαίδευση σκύλου φύλακα

Μετά από αυστηρή αξιολόγηση χαρακτήρα σκύλου και ανθρώπου, μπορούμε να επιτύχουμε μια πλήρως ελεγχόμενη συμπεριφορά του σκύλου προς τρίτους με στόχο την προσωπική σας ασφάλεια.

Περισσότερα

Κυνοαθλητισμός – Αθλήματα συνεργασίας

Το πάθος για εκπαίδευση γίνεται τρόπος ζωής και ποιοτικής ενασχόλησης με τον σκύλο. Μέσα από τον κυνοαθλητισμό θα γνωρίσετε τις απίστευτες δυνατότητες των σκύλων χαρίζοντας τους παράλληλα ατελείωτη διασκέδαση.

Περισσότερα

Εκπαίδευση Σκύλων Κατ’οίκον

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφθείτε, υπάρχει λύση! Ερχόμαστε εμείς στο χώρο σας για την αξιολόγηση και την εκπαίδευση του σκύλου σας!

Περισσότερα

Κλείστε τώρα ραντεβού αξιολόγησης χαρακτήρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!